Αναλαμβάνετε κάθε μορφή φύλαξης και παροχής υπηρεσιών ασφαλείας;

Αναλαμβάνουμε κάθε μορφή υπηρεσίας ασφαλείας που μπορεί να χρειαστείτε για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Η πολυετής εμπειρία μας και οι αμέτρητοι πελάτες μας, μας καθιστούν ικανούς για την αντιμετώπιση οποιονδήποτε ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν σχετικά με την ασφάλεια των αγαπημένων σας, των εργαζόμενων σας ή της περιουσίας σας.

Παρέχετε υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα;

Η GPS Security παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, καθώς το μεγάλο μας δίκτυο και ο εξοπλισμός μας επιτρέπει την ανάληψη έργων σε κάθε άκρη της χώρας. Ενδεικτικό είναι ότι περίπου το 50% των πελατών μας είναι εκτός Αθηνών.

Ποιο είναι το ποσοστό ασφάλειας που μπορεί να μου εξασφαλίσει ένα σύστημα ασφαλείας;

Είναι μια πολύ λογική ερώτηση που δεχόμαστε από τους υποψήφιους πελάτες μας. Και είναι λογική, γιατί κάθε αγορά ενός τέτοιου συστήματος, οφείλει να εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη την μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας του και της ζωής του, ανεξάρτητα από το είδος της απειλής που θα δεχθεί. Αυτό όμως που δεν θα ακούσετε συχνά, είναι ότι κάθε σύστημα, διαθέτει βαθμούς που εξασφαλίζουν το ποσοστό ασφαλείας. Να το πούμε απλά; Εάν μια οικία διαθέτει – για παράδειγμα – δέκα «πύλες» εισόδου / παραβίασης και τοποθετήσει παγίδες μόνο στα πέντε από αυτά, τότε το σύστημα από μόνο του, δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί πάνω από ένα ελάχιστο ποσοστό ασφάλειας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε επιπλέον διαθέσιμο μέτρο που προστίθεται, αυξάνει δραστικά το ποσοστό που θα οδηγήσει στην εξασφαλισμένη αποτρεπτικότητα του πιθανού κινδύνου.

Έχουν πιστοποίηση τα προϊόντα που εγκαθιστάτε;

Στην GPS Security, πιστεύουμε μόνο στην τεχνολογία αιχμής, πράγμα που μας έχει οδηγήσει στην αυστηρή επιλογή προμηθευτών, με προϊόντα πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Ο κυριότερος από αυτούς, είναι και η Paradox Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Paradox Security Systems Ltd(Canada), της Γαλλικής εταιρείας CDVI SA (συστήματα Access Control), των εταιρειών LSVT και Avideo (κατασκευάστρια καμερών κλειστών κυκλωμάτων τηλεοράσεως) και της Ιαπωνικής Atsumi Electric Co. Ltd. (ενεργητικά υπέρυθρα beam). Παράλληλα, η ίδια η GPS Security, αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη / εγκαταστάτη της Paradox Hellas (Aρ. 60556957) και παραμένει εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του κέντρου λήψεως σημάτων Atlas Security central station.

Χρειάζεται άδεια για να εγκαταστήσει μια εταιρεία ένα σύστημα;

Φυσικά. Είναι απόλυτα λογικό μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο ασφάλειας που πρέπει να εξασφαλίσει η εταιρεία προς τον τελικό καταναλωτή, ειδικά σε συστήματα υψηλής τεχνολογίας. Είναι λοιπόν υποχρεωτικό από τον νόμο (Ν.2518/1997 – ο νόμος σε PDF) και (Ν.3707/2008 – ο νόμος σε PDF), οι εταιρείες, οι εγκαταστάτες, ακόμα και το προσωπικό που απασχολείται από αυτές, επιβάλλεται να διαθέτει την σχετική άδεια. Mόνο έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την ορθή επιλογή σας και πάνω απ’όλα σίγουροι για την ασφάλεια σας.

Μετά την εγκατάσταση του συστήματος, χρειάζεται ή και πρέπει να υπάρχει υποστήριξη;

Στην GPS Security, η συνεργασία μας με κάθε πελάτη, ποτέ δεν σταμάτησε την στιγμή της πώλησης αλλά εξακολουθεί να υφίσταται συνεχώς. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία του συστήματος αλλά με την συνεχώς μεταβαλλόμενη τεχνολογία που δημιουργεί σε λογικά διαστήματα, την ανάγκη αναβαθμίσεων, προκειμένου το σύστημα να παραμένει στην κορυφή της ασφάλειας που είναι σε θέση να παρέχει. Έτσι, δείτε την συνεργασία μαζί μας σαν μια «ισόβια σχέση» ασφάλειας, υποστήριξης και φιλικής παρουσίας, πάντα δίπλα σας.

Είναι πολλές οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά. Με ποια κριτήρια μπορώ να διαλέξω;

Τρείς είναι οι παράγοντες που θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, προκειμένου να αποφύγετε λάθος επιλογές που δύσκολα διορθώνονται. Ο πρώτος παράγοντας, είναι τα προϊόντα που εγκαθιστά η εταιρεία να είναι επώνυμα, από μεγάλους οίκους του εξωτερικού και να διαθέτουν πιστοποίηση. Ο δεύτερος είναι η συνολική εμπειρία που οφείλει να έχει η εταιρεία. Ο χρόνος που βρίσκεται στην αγορά αλλά και ο συνολικός αριθμός έργων που έχει πραγματοποιήσει μέσα σε αυτά τα χρόνια. Και τέλος, η δυνατότητα που σας προσφέρει (Εγγράφως) για την υποστήριξη που θα έχετε μετά την πώληση.

Μπορώ να προμηθευτώ απευθείας εξοπλισμό από την εταιρεία σας;

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε οποιοδήποτε πιστοποιημένο προϊόν χρειάζεστε για τις εργασίες σας. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε συγκεκριμένα προϊόντα, καθώς έχουμε πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο της Dahua, Paradox, HIKVision και όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές. Ρίξτε μια ματιά στον εξοπλισμό μας και ανακαλύψτε τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε. 

Είστε εξειδικευμένοι στην εργασία σας;

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το προσωπικό μας έχει πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και στην φύλαξη χώρων και προσώπων, ενώ είναι απολύτως εξειδικευμένο για απαιτητικές συνθήκες. Όλοι μας οι εργαζόμενοι παρακολουθούν τακτικά επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδεύονται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και τακτικές.

Μπορώ να εργαστώ για την GPS Security;

Προσλαμβάνουμε! Είστε έμπειρος τεχνικός ή φύλακας; Ψάχνουμε νέους συνεργάτες. Θα χαρούμε να μελετήσουμε το βιογραφικό σας και να συνεργαστούμε μαζί σας σε περίπτωση που καλύπτετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εργαστείτε στην εταιρεία μας. Απαραίτητα προσόντα; Εμπειρία, τεχνογνωσία και πάνω απ’ όλα, ευγένεια.

Έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας;

Καλέστε μας άμεσα ή επισκεφθείτε μας στο γραφείο πωλήσεων. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να αναλάβουμε την ασφάλεια των αγαπημένων σας και της περιουσίας σας.