Υποστήριξη που εμπνέει εμπιστοσύνη

Η πολυετής εμπειρία μας και το πλέον τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό είναι σε θέση να μελετήσει, να σχεδιάσει και να εφαρμόσει με απόλυτη ασφάλεια, τα πλέον αξιόπιστα ηλεκτρονικά συστήματα που αντιπροσωπεύονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Το τεχνικό προσωπικό εγκαθιστά και υποστηρίζει όλο το χρόνο τα ηλεκτρονικά συστήματα και παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα σεμινάρια εκπαίδευσης που προκύπτουν από νέα προϊόντα στον τομέα ασφαλείας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μελέτη και συμβουλευτική

Μπορούμε να εκπονίσουμε οποιαδήποτε μελέτη σχετικά με την περίπτωση σας και να σας παρουσιάσουμε πιθανές λύσεις. Φυσικά, θα σας υποδείξουμε τις καταλληλότερες και τις πιο συμφέρουσες επιλογές. 

Το πιο σημαντικό ζήτημα μετά την ορθή εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, είναι η τεχνική υποστήριξη. Εάν η τεχνική υποστήριξη δεν είναι επαρκής ή εύκολη για τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα λειτουργικότητας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα ή ζητήστε μια προσφορά

Ας ξεκινήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης!

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε απορία. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε μια προσφορά που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Παρακαλούμε παραθέστε μας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία γίνεται ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ενημερωμένοι και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Αν θέλετε, ενημερώστε μας για το ποιες ώρες σας βολεύουν ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή με τους συνεργάτες σας.

+30 210 24 69 585

24/7 Τηλεφωνικό Κέντρο

info@gps.com.gr

Μπουμπουλίνας 13, Αχαρνές 136 71, Αττική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητήστε μας άμεσα μια οικονομική προσφορά


    Εγκατάσταση Συστήματος ΑσφαλείαςΜελέτη - Τεχνική ΥποστήριξηΣτατική ΦύλαξηΠεριπολίες - Άμεση ΕπέμβασηΚεντρικός Σταθμός Λήψεως ΣημάτωνVIP Προστασία


    Ψάχνετε για περισσότερες υπηρεσίας ασφαλείας; Τις παρέχουμε σίγουρα!

    Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες ασφαλείας της GPS Security. Καλύπτουμε όλο το φάσμα των αναγκών για κάθε απαιτητική ή συνηθισμένη περίπτωση.