Πρόκειται για ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχουμε στην GPS και επικεντρώνονται σε ένα ολιστικό σύστημα που εστιάζεται στο δύσκολο έργο της φύλαξης, με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο προστασίας.

Αφορά την μόνιμη – στατική – φύλαξη χώρων ή την κάλυψη διοργανώσεων που έχουν την ανάγκη υψηλής προστασίας, με ειδικά εκπαιδευμένο ένστολο προσωπικό.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο κεντρικός μας στόχος

Η κεντρική μας προτεραιότητα, είναι ο αποτελεσματικός έλεγχος και η διευκόλυνση της πρόσβασης κατά την είσοδο και έξοδο στον φυλασσόμενο χώρο. Παράλληλα, επιτηρούνται όλα τα διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας και ελέγχονται όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι, δίνοντας άμεση ενημέρωση στις αρμόδιες αρχές και στην ίδια την εταιρία. 

Όλο το προσωπικό της GPS Security, είναι κάτοχοι της Ειδικής άδειας που εκδίδει μόνο το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη και διαθέτουν πιστοποίηση από εξειδικευμένο Κ.Ε.Κ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα ή ζητήστε μια προσφορά

Ας ξεκινήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης!

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε απορία. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε μια προσφορά που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Παρακαλούμε παραθέστε μας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία γίνεται ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ενημερωμένοι και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Αν θέλετε, ενημερώστε μας για το ποιες ώρες σας βολεύουν ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή με τους συνεργάτες σας.

+30 210 24 69 585

24/7 Τηλεφωνικό Κέντρο

info@gps.com.gr

Μπουμπουλίνας 13, Αχαρνές 136 71, Αττική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητήστε μας άμεσα μια οικονομική προσφορά


    Εγκατάσταση Συστήματος ΑσφαλείαςΜελέτη - Τεχνική ΥποστήριξηΣτατική ΦύλαξηΠεριπολίες - Άμεση ΕπέμβασηΚεντρικός Σταθμός Λήψεως ΣημάτωνVIP Προστασία


    Ψάχνετε για περισσότερες υπηρεσίας ασφαλείας; Τις παρέχουμε σίγουρα!

    Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες ασφαλείας της GPS Security. Καλύπτουμε όλο το φάσμα των αναγκών για κάθε απαιτητική ή συνηθισμένη περίπτωση.