Μας εμπιστεύτηκαν την ασφάλεια τους:

Η ιστορία της GPS Security

Η GPS Security Services ιδρύθηκε το 1987, μια εποχή που ο κλάδος των υπηρεσιών ασφαλείας, μόλις έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα. Από την αρχή όμως, σχεδιάσαμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο διαχείρισης και εξέλιξης, αναγνωρίζοντας την Τεχνολογική Επανάσταση που ερχόταν.

Από τότε, έχουν αλλάξει πολλά και στην GPS φροντίσαμε να παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις και να αυξάνουμε συνεχώς το εύρος των υπηρεσιών μας. Κεντρική μας φιλοσοφία: να είμαστε πάντα σε θέση να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο που οφείλει να διαθέτει μια εταιρία που παρέχει απόλυτη Ασφάλεια.

*Η GPS είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας Σ.Ε.Ε.Α.

Πιστοποιήσεις της εταιρείας μας

Η GPS Security, αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη / εγκαταστάτη της Paradox Hellas (Aρ. 60556957) και εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του κέντρου λήψεως σημάτων Atlas Security Central Station. Όλο μας το προσωπικό είναι πλήρως συμορφωμένο με τους νόμους (Ν.2518/1997) και (Ν.3707/2008), όπου οι εταιρείες, οι εγκαταστάτες, ακόμα και το προσωπικό που απασχολείται από αυτές, επιβάλλεται να διαθέτει την σχετική άδεια. Επιπροσθέτως, έχουμε αποκτήσει επιπλέον πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις στον τομέα μας, καθώς θέλουμε να παραμένουμε στην αιχμή των νέων εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η GPS αποτελεί τον συνεργάτη που βρίσκεται πάντα δίπλα σας.

Στην GPS πιστεύουμε απόλυτα στην τεχνολογία, αλλά ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν όρια στην εξέλιξη. Έτσι, με συνεχείς αναβαθμίσεις στο σύνολο του τεχνικού μας εξοπλισμού, βρισκόμαστε συνεχώς στην αιχμή της. Εκτός όμως απο την τεχνολογία, πιστεύουμε και στον «άνθρωπο». Πιστεύουμε, εμπιστευόμαστε και υποστηρίζουμε τα στελέχη μας που εφαρμόζουν κάθε νέο επίτευγμα, κατέχοντας απόλυτα την γνώση γι΄αυτό.

Μια εξαιρετική ομάδα από υπεύθυνο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και μια σειρά από διεθνείς συνεργασίες, κάνουν την GPS να μπορεί συνεχώς να παρέχει μόνο σύγχρονες προτάσεις στον ευρύτερο τομέα της ασφάλειας. Τόσο σε μεμονωμένες υπηρεσίες σε οικίες ή καταστήματα, όσο και με ολοκληρωμένες μελέτες και εφαρμογές, με πιστοποιημένες προδιαγραφές ασφαλείας για οποιονδήποτε χώρο!

Μαζί, μπορούμε !

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί για τις δικές σας ανάγκες ασφάλειας και να σας προτείνουμε την πιο αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση, μετά από μελέτη που θα αφορά αποκλειστικά τις ιδιαιτερότητες του χώρου ή της υπηρεσίας που αναζητάτε.

Με ευθύνη και γνώσησυνεργαζόμαστε αποκλειστικά για τη δική σας προστασία.

Ζητήστε Προσφορά

Ρωτήστε μας για τις υπηρεσίες μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Καλέστε μας άμεσα ή ρίξτε μια ματιά στις συχνές ρωτήσεις.