ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας

 

1987: μια Επιχείρηση γεννιέται

Η GPS Security Services ιδρύθηκε το 1987, μια εποχή που ο κλάδος των υπηρεσιών ασφαλείας, μόλις έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα. Από την αρχή όμως, σχεδιάσαμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο διαχείρισης και εξέλιξης, αναγνωρίζοντας την Τεχνολογική Επανάσταση που ερχόταν.
Από τότε, έχουν αλλάξει πολλά και στην GPS φροντίσαμε να παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις και να αυξάνουμε συνεχώς το εύρος των υπηρεσιών μας. 
Κεντρική μας φιλοσοφία: να είμαστε πάντα σε θέση να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο που οφείλει να διαθέτει μια εταιρία που παρέχει απόλυτη Ασφάλεια.

*Η GPS είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας Σ.Ε.Ε.Α.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 1987, στην GPS Security, ξεκινήσαμε έναν κύκλο συνεργασιών που συνεχίζεται μέχρι σήμερα αμείωτος. Από τότε, έχουμε αποκτήσει όχι μόνο πιστούς πελάτες αλλά ανθρώπους που εκτίμησαν την συνέπεια αλλά και υον τρόπο που τους προσεγγίσαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι μια κεντρική Φιλοσοφία που διατηρούμε μέχρι σήμερα. Και – φυσικά – θα συνεχίσουμε, μαζί σας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμά μας, είναι να καταφέρνουμε καθημερινά να στεκόμαστε στο ύψος των αναγκών κάθε μας πελάτη. Από τον μικρότερο ή τον μεγαλύτερο, αυτό δεν αλλάζει, ενώ παραμνένουμε σταθεροί στην αντίληψη του έργου που επωμίζεται μια εταιρεία στον χώρο της Ασφάλειας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή μας, είναι μια κεντρική άποψη για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια εταιρεία Security. Συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες και αυτόματα η συνέχεια να περνάει στους πελάτες και τους συνεργάτες. Έτσι, η ποιότητα των υπηρεσιών θα παραμένει στην κορυφή, αναβαθμίζοντας την τόσο ευαίσθητη έννοια της «Ασφάλειας» που αναζητά ο πελάτης μας.

Εγκαταστάσεις

Άτομα στο σταθμό λήψεως

Ημέρες εργασίας

Τζίροι 2010-2020

Η GPS αποτελεί τον συνεργάτη που βρίσκεται πάντα δίπλα σας.

 

Στην GPS πιστεύουμε απόλυτα στην τεχνολογία, αλλά ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν όρια στην εξέλιξη. Έτσι, με συνεχείς αναβαθμίσεις στο σύνολο του τεχνικού μας εξοπλισμού, βρισκόμαστε συνεχώς στην αιχμή της. Εκτός όμως απο την τεχνολογία, πιστεύουμε και στον «άνθρωπο». Πιστεύουμε, εμπιστευόμαστε και υποστηρίζουμε τα στελέχη μας που εφαρμόζουν κάθε νέο επίτευγμα, κατέχοντας απόλυτα την γνώση γι΄αυτό. Μια εξαιρετική ομάδα από υπεύθυνο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και μια σειρά από διεθνείς συνεργασίες, κάνουν την GPS να μπορεί συνεχώς να παρέχει μόνο σύγχρονες προτάσεις στον ευρύτερο τομέα της ασφάλειας. Τόσο σε μεμονωμένες υπηρεσίες σε οικίες ή καταστήματα, όσο και με ολοκληρωμένες μελέτες και εφαρμογές, με πιστοποιημένες προδιαγραφές ασφαλείας για οποιονδήποτε χώρο ! .

Μαζί, μπορούμε !

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί για τις δικές σας ανάγκες ασφάλειας και να σας προτείνουμε την πιο αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση, μετά από μελέτη που θα αφορά αποκλειστικά τις ιδιαιτερότητες του χώρου ή της υπηρεσίας που αναζητάτε.
Με ευθύνη και γνώση, συνεργαζόμαστε αποκλειστικά για τη δική σας προστασία.